„Królewskie spacery... drogą NAUK wszelakich” - 2020 - Lato w mieście

WSTĘP WOLNY! grupy rezerwują zajęcia i otrzymują potwierdzoną przez organizatora REZERWACJĘ. "KRÓLEWSKIE SPACERY… drogą NAUK wszelakich " to program dający możliwość rozwoju zainteresowań dzieci i młodzieży w działaniach edukacyjnych, artystycznych i rekreacyjnych w ramach Warszawskiego Programu "Lato w Mieście 2020".

"My CZYTAMY – teatr na kółkach” - MOKOTÓW 2020

My CZYTAMY – teatr na kółkach” jest aktywną formą wspierania edukacji kulturalnej międzypokoleniowej, której głównym beneficjentem są: dzieci, młodzież osoby dorosłe. Działamy na Mokotowie w IV Ogrodzie Jordanowskim, Parku Dreszera i na Polach Mokotowskich na placu zabaw w przestrzeni bezpiecznej i rekreacyjnej.

:. PROGRAMY ON-LINE! .:

Już wkrótce udostępnimy program: "Warszawa w różnych STYLACH" dla szkół ponadpodstawowych, a także program "Warszawa 1939". Przygotowujemy się do realizacji "Tryptyku tematycznego - NIEPODLEGŁOŚĆ". Fundacja ART.

:. PROGRAMY ROK SZKOLNY 2019/2020!!! .:

UWAGA! Zapraszamy do zapoznania się z aktualną ofertą programów kulturalnych i edukacyjnych dla szkół w sezonie 2019/2020... ZAPRASZAMY!

:. DLA DZIECI / DLA RODZINY - OFERTA PROGRAMÓW! .:

UWAGA! Zapraszamy do zapoznania się z aktualną ofertą programów kulturalnych i edukacyjnych, skierowanych do dzieci i ich rodziców, realizowanych przede wszystkim w soboty i niedziele... ZAPRASZAMY!

:. DLA SZKÓŁ / DLA UCZNIÓW / DLA MŁODZIEŻY - OFERTA PROGRAMÓW!.:

UWAGA! Zapraszamy do zapoznania się z aktualną ofertą programów kulturalnych i edukacyjnych, kierowanych do szkół podstawowych i średnich oraz indywidualnie do uczniów, w tym także programy w ramach akcji LATO W MIEŚCIE I ZIMA W MIEŚCIE...ZAPRASZAMY!

:. DLA SENIORÓW - OFERTA PROGRAMÓW!.:

UWAGA! Zapraszamy do zapoznania się z aktualną ofertą programów kulturalnych i edukacyjnych, skierowanych do seniorów... ZAPRASZAMY!

:. PROGRAM DLA KOMBATANTÓW: AKCJA WIEŹ - ZAPRASZAMY! .:

AKCJA WIEŹ - program na rzecz kombatantów m. st. Warszawy to działania skierowane do: Żołnierzy Powstania Warszawskiego, byłych więźniów więzień i obozów koncentracyjnych, Żołnierzy AK, kombatantów innych formacji walczących w okresie II wojny światowej.

:. CYKL: SPOTKANIA NIE TYLKO LITERACKIE 2019 - ZAPRASZAMY! .:

Czytelnia i Wypożyczalnia Naukowa nr VI Biblioteki Publicznej w Dzielnicy Włochy m.st. Warszawy (ul. ks. J. Chrościckiego 2) zaprasza na spotkania z cyklu "Spotkania nie tylko literackie 2019".

:. KONCERTY!.:

Zapraszamy do zapoznania się z aktualną ofertą koncertów organizowanych przez Fundację ART. ZAPRASZAMY!

ARCHIWUM WIADOMOŚCI...

Obejrzyj raz jeszcze materiały opublikowane dotychczas w dziale "Aktualności" naszej witryny. Wśród nich odnajdziesz informacje o naszych ostatnich działaniach...