:. DLA SENIORÓW - OFERTA PROGRAMÓW!.:

UWAGA! Zapraszamy do zapoznania się z aktualną ofertą programów kulturalnych i edukacyjnych, skierowanych do seniorów... ZAPRASZAMY!

"URSYNÓW 60+" - 2019 r.

Zapraszamy seniorów dzielnicy Ursynów na kolejną edycję wykładów, warsztatów i zajęć taneczno - relaksacyjnych "URSYNÓW 60+". Miejsce: WARSZAWSKA SZKOŁA REKLAMY, UL. STEFANA SZOLC-ROGOZIŃSKIEGO 3

ŚLADEM HISTORII - Warszawa 1939 - spacery nordic walking dla Seniorów

Projekt "ŚLADEM HISTORII - Warszawa 1939 - spacery nordic walking dla Seniorów" - adresowany do osób 60 + jest powiązaniem trzech form aktywizacji: - integracji wewnątrzpokoleniowej i międzypokoleniowej, - utrzymaniem samodzielności Seniorów, oraz - poprawy jakości życia ...

NORDIC WALKING - AKTYWNY SENIOR BIAŁOŁĘKI

Zapraszamy na spacery z nordic walking dla seniorów. Zapraszamy do Parku Picassa, ul. Pabla Picassa. Zajęcia od godz. 12.30 do godz. 14.30. Zapisy. Możliwość bezpłatnego wypożyczenia kijów! Będzie nam towarzyszył instruktor nordic walking! UDZIAŁ BEZPŁATNY! ILOŚĆ MIEJSC OGRANICZONA!

TROPAMI HISTORII I SZTUKI - 2019!

Program dla seniorów z Dzielnicy Białołęka m.st. Warszawy. Wstęp wolny! Zapisy: OPS Dzielnicy Białołęka m.st. Warszawy, Centrum Aktywności Seniora Klub Integracji Społecznej i Samopomocy, ul. Porajów 14, tel. 22 403 59 57