:. OFERTA PROGRAMÓW! - DZIECKO w weekend - OFERTA PROGRAMÓW! .:

UWAGA! Zapraszamy do zapoznania się z aktualną ofertą programów kulturalnych i edukacyjnych, skierowanych do dzieci i ich rodziców, realizowanych przede wszystkim w soboty i niedziele... ZAPRASZAMY!

ZAJĘCIA DLA NAJMŁODSZYCH W ZAMKU KRÓLEWSKIM /3 - 6 LAT/
Cykl: "Szkatułka księżniczki, skarb królewicza."

NOWE SPOTKANIA! Serdecznie zapraszamy! do Zamku Królewskiego w Warszawie na zajęcia.

CYKL "NIE JESTEŚ SAM" - 2017 i 2018

Najbliższe spotkanie: 22 września 2018 r.
Zapraszamy rodziców i dzieci na kolejne zajęcia z cyklu Nie jesteś SAM. Projekt odbywa się dzięki uprzejmości Sióstr Miłosierdzia św. Wincentego O'Paulo w pomieszczeniach Świetlicy przy ul. Tamka 35. Serdecznie zapraszamy. Wstęp wolny. Spotykamy się zawsze o godzinie 14.30!

CZYTELNIA NA KÓŁKACH URSYNÓW 2018!!!

Jesteśmy już w 8 dzielnicach Warszawy! Teraz czas na czytanie na Ursynowie! A MY CZYTAMY - CZYTELNIA NA KÓŁKACH URSYNÓW 2018! ZAPRASZAMY DZIECI I RODZICÓW DO WSPÓLNEJ ZABAWY. UDZIAŁ W WARSZTATACH BEZPŁATNY

CZYTELNIA NA KÓŁKACH 2018 (WARSZAWA)

Czekamy na was na warszawskich placach zabaw dla dzieci. Będziemy czytać książki, bawić się, rysować i animować. Zapraszamy wszystkich miłośników ciekawych opowieści! …

A MY C7YTAMY! czytelnia na kółkach - kto ty jesteś? - 2018

Zarząd Dzielnicy Bemowo m.st. Warszawy zaprasza na A MY C7YTAMY! czytelnia na kółkach - kto ty jesteś? 3, 10, 24 czerwca 8, 22 lipca oraz 12 sierpnia godz. 11.00-13.00 Park Górczewska — plac zabaw. Projekt finansuje m.st. Warszawa

TE-ART - instrukcja zabawy - warsztaty rodzinne! PROGRAM 2018!

NOWE ZAJĘCIA - 2018 ROK! Zapraszamy do Teatru Wielkiego w Warszawie plac Teatralny 1 / wejście główne / wstęp: wejściówka 1 zł. Program dla dzieci w wieku 5-9 lat i dla rodziców! Konieczna rezerwacja miejsc pod numerem tel. 22 69 20 211 lub mailowo: fundacjaart.reif@gmail.com / kogidel@teatrwielki.pl