LATO W MIEŚCIE: „Królewskie spacery... w stronę WISŁY” - 2017

OBEJRZYJ FILMY Z "Królewskich spacerów... w stronę Wisły" 2017!

POSŁUCHAJ JAK TO BYŁO!

Oferta dla uczniów warszawskich szkół podstawowych. WSTĘP WOLNY! po wykonaniu potwierdzonej REZERWACJI

„Królewskie spacery… w stronę WISŁY” - wakacyjny programw ramach akcji LATO W MIEŚCIE 2017dla grup dzieci z warszawskich placówek edukacyjnych pozostających podczas wakacji w Stolicy. Zapraszamy także, indywidualnych gości - dzieci wraz z rodzicami lub opiekunami, które chcą uczestniczyć w naszych warsztatach.

Działania odbywać się będą w przestrzeniach Zamku Królewskiego (Arkady Kubickiego,  OgrodyKrólewskie, Pałac pod Blachą). Program realizowany będzie poprzez: warsztaty, wykłady, działania teatralne, ćwiczenia  oraz pokazy i animacje.

Zajęcia  „Królewskie spacery…" odbywać się będą w wakacyjne środy:
12, 19, 26 lipca oraz 2, 9, 16, 23 sierpnia od 10.00 do 14.00.

W programie:
- spektakl  „Poplątałeś WISŁĘ” autor dr. K. Buczek, reż M. Reif muzyka A.M. Huszcza

oraz  warsztaty:
1. 150-lat OR- OTA.
2. O łodziach, łódeczka i o portach….nad Wisłą.
3. Wisła i jej skarby.
4. Biało - czerwona Wisła.
5. Królewska menażera.
6. A co u koniuszego?

Ulotka do pobrania.

UWAGA – ZGŁOSZENIA grup mailowe fundacjaart.reif@gmail.com
Liczba miejsc ograniczona.

Zapraszamy do zapisów.
Maria Reif - Fundacja ART.

Program współfinansowany przez m.st. Warszawę Biuro Edukacji, gospodarz programu - Zamek Królewski w Warszawie- Muzeum, Rezydencja królów i Rzeczypospolitej,
autor i organizator projektu – Fundacja ART.